Munkkalaisten

rakastamat laulut

MunkkaLove-tapahtumat

Tule laulamaan yhdessä, kuulemaan koskettavia tarinoita ja nauttimaan tunnelmasta ja musiikista huippubändin säestyksellä. Syksyllä MunkkaLove huipentuu kolmen tapahtuman sarjaksi, jotka on tehty munkkalaisten rakastamista lauluista ja tarinoista.

MunkkaLove-konsertti

Munkkiniemen kirkko

15:00

MunkkaLove-bändi, Make Perttilä, solistina Laura Sippola, ​juontajana Päivikki Koskinen

VAPAA PÄÄSY

MunkkaLove-konsertti

Munkkivuoren kirkko

15:00

 

Lisätietoja tulossa

VAPAA PÄÄSY

 

26.10. Munkassa

Munkan seudun asukkaiden toivomuksista koostetun MunkkaLove-konserttisarjan toinen ilmaiskonsertti on lauantaina 26.10. klo 15-16.30 Munkkiniemen kirkossa.

 

Konsertissa esiintyy vierailevana solistina muusikko Laura Sippola Make Perttilän luotsaaman MunkkaLove-bändin säestyksellä. Ohjelmistossa on munkkalaisten toivomia lauluja, alueen ihmisiä ja tarinoita eri vuosikymmeniltä, kuten Munkkiniemen yhteiskoulun oppilaiden perustaman yhtye Broadcastin You Break My Heart.

Laura Sippola on pianisti, laulaja-lauluntekijä ja musiikin tohtori, jonka ohjelmistoa klubeilla ja konserteissa ovat elämänmakuiset kappaleet. Hän on luonut omannäköistään uraa jo seitsemän soololevyn verran. Hänen viimeisimmän Intermezzo-levynsä laulut ovat syntyneet hänen nykyisessä kodissaan Lehtisaaressa.

Konsertin juontaa Päivikki Koskinen, joka toimii paitsi juontajana ja toimittajana, myös terapeuttisena valmentajana. Päivikki harrastaa urheilua, luontoa ja vaikkapa avantouintia. Hän arvostaa tunteita, koska kun tunteita tulee, siitä tietää, että asioilla on oikeasti merkitystä.

 

Mikä MunkkaLove?

MunkkaLove kerää munkkalaisten rakastamia lauluja ja niihin liittyviä tarinoita ja tuo lopulta ihmiset yhteen laulamaan syksyllä 2019.

1. Kerro tarina

Keräämme lauluja ja niihin liittyviä tarinoita tai muistoja. Keräyskampanja toteutettiin 23.4.-15.5.2019

2. Otamme sinuun yhteyttä

Jos uskomme että laulusi tai tarinasi voisi olla osa MunkkaLove-tapahtumaa, otamme sinuun yhteyttä.

3. Lauletaan yhdessä

Teemme kolme tapahtumaa joissa pääsemme laulamaan yhdessä ainakin osaa kerätyistä lauluista ja kuulemaan koskettavia tarinoita.

Kuka tämän takana on?

MunkkaLoven pääjärjestäjä on Munkkiniemen seurakunta.

Mukana Lovea levittämässä alueen eri toimijoita, mm. partiolaiset, soitinyhtye Puhallus ja alueen kouluja.

© 2019 Munkkiniemen seurakunta